сряда, 10 февруари 2010 г.

Shri Yantra Шри ЯнтраТова е най-известната и най-силната янтра.Тя представлява геометричният модел на свещеният звук ОМ-вибрацията на микро и макрокосмоса.Носи хармония и защита.
Направих центъра с арт маркер,лотосовите листа -апликация с  мъниста в основата,останалото е пачуърк .Опитах се да направя и центъра пачуърк ,но при избраният общ размер 47/47 см се получи изкривяване ,така че трябва целият размер да е поне 1м/1м  . Намерих вече в нета килт и при това със съединени триъгълници ето тук.

3 коментара:

Веселина каза...

Виждали сте я нали?

Mio каза...

превъзходна работа!Освен споменатото въздействие,когато янтрата е направена собственоръчно,независимо от материала,вълните и се импрегнират в човешкото тяло ,чиито ръце са я създали.Независимо от материала.Казвам го от собствен опит.Има обратна връзка пряка.Принципа е както ми майсторите калиграфи в Китай.това е метод на самоусъвршенстване,при това много силен.Браво Веселина!

Веселина каза...

Това е единствената публикация под която оставих първа коментар ....и доста почаках,но си заслужаваше чакането.Благодаря Мио!